Fillers

Fillersbehandling är en medicinsk skönhetsbehandling som innebär att filler injiceras i huden i syfte att förbättra utseendet. Det är en genomskinlig gel som är kemiskt framtagen för att efterlikna kroppens egna hyaluronsyra. Med filler kan man fylla ut rynkor, öka volym eller förstärka konturer som t.ex. på läppar. Har du ojämnheter i huden så som ärr eller gropar kan dessa också jämnas ut.

Fillers som används är från läkemedelsföretaget Allergan (Juvederm) som har världens mest kompletta och högklassiga sortiment av hudfillers. De hör till 3:e generationens hudfiller, är monofasiska, samt är korslänkade i flera steg som gör dem mer hållbara.


Hur går en fillersbehandling till?
Behandlingen börjar med en konsultation. Under konsultationen går vi igenom hur mycket fillers du vill ha och vad som passar dig. Därefter appliceras, om så önskas, en bedövningssalva på de områden som ska injiceras. Under behandlingen får du också information vad du ska tänka på efter din behandling.

Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med ditt resultat eller vill ta bort fillers från tidigare, har vi en produkt som tar bort injicerat material.


Finns det några biverkningar?
Du kan uppleva lätt rodnad och svullnad direkt efter behandlingen. Även blåmärken, irritation och ömhet vid injektionsstället kan förekomma. Svullnad kan ligga kvar upp till en vecka.

För att minimera risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (Treo och Magnecyl), NSAID- preparat (Ipren). Undvik även kosttillskott såsom Omega 3,6 och E-vitamin ca 14 dagar före behandling.

Du skall inte ha någon infektion i kroppen när du kommer för din behandling. Huden i det området som skall behandlas skall vara hel och får inte vara uppretad.

filler

Filler

Boka din tid för fillerbehandling.