Att göra en skönhetsbehandling

Att göra en skönhetsbehandling kan för många vara ett stort steg att ta både känslomässigt och ekonomiskt. Anledningarna till att göra en korrigering är lika många som alternativen på behandlingar. När du väl bestämt dig för en behandling är det oerhört viktigt att du vänder dig till en professionell utövare. Där ska du få svar på behandlingsalternativ, förväntat resultat, antal behandlingstillfällen och vilken produkt som passar just dig.

Hos Estetik Sanna är du som kund alltid i fokus. På en inledande konsultation går vi igenom dina unika förutsättningar för att nå det förväntade resultatet, och du har möjlighet att ställa alla de frågor som du funderar på.

Du som kund ska känna dig trygg! Produkter som används i behandling är från kända läkemedels- och skönhetsföretag. Det finns en patientskadeförsäkring från If och en ansvarig läkare att konsultera vid behov.

För att bli duktig på injektioner krävs både omfattande kunskap om anatomi samt en estetisk känsla för symmetri och balans i ett ansikte. Oftast upplevs de bästa resultaten när människor i ens omgivning inte riktigt kan sätta fingret på vad som korrigerats, men ser en skillnad. Eller som Allergan skriver - Alla ser skillnad, men ingen vet.  

- Sanna, Leg sjuksköterska

VARMT VÄLKOMMEN!