Sunekos 200

Sunekos är en unik injektionsbehandling för att komma åt det svåra området precis under och ovanför ögat. Produkten består av en blandning av hyaluronsyra och aminosyror som i sin tur stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Passar dig som har problem med mörka ringar, påsar under ögonen samt linjer orsakade av försämrad elasticitet.

Behandlingen passar alla hudtyper, samt även andra områden på kroppen som tex ansikte, händer, hals och dekolletage.


Hur går en Sunekosbehandling till?
Behandlingen börjar med en konsultation. Därefter appliceras bedövningssalva. Med en tunn nål  injiceras Sunekos både över och under ögonen. För bästa effekt görs behandlingen som en kur med 3-4 behandlingar med 2 veckors mellanrum. Därefter en behandling var 6:e månad.


Finns det några biverkningar?
Du kan uppleva svullnad direkt efter behandlingen. Svullnaden lägger sig efter ca 30 min.
Även blåmärken, irritation och ömhet vid injektionsstället kan förekomma.

För att minimera risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (Treo och Magnecyl), NSAID- preparat (Ipren). Undvik även kosttillskott såsom Omega 3,6 och E-vitamin ca 14 dagar före behandling.

Du skall inte ha någon infektion i kroppen när du kommer för din behandling. Huden i det området som skall behandlas skall vara hel och
får inte vara uppretad.